سحرخیز باش تا کامروا شوی! باورم نمیشود افراد موفق بعد از ساعت 7 بیدار شوند. یکی از ویژگیهای افراد موفق سحرخیز بودن آنها است. مدیران شرکتهای بزرگ، مقامات دولتی و دیگر افراد موفق معمولا هر روز ساعت 4 تا 6 صبح روز خود را آغاز میکنند. اگر صبحها نمیتوانید زود از خواب بیدار شوید، راهنمای عملی سحرخیز بودن را بخوانید. اما سوال مهم و سازنده این است: آنها تا قبل از ساعت 8 و در این چند ساعت که افراد دیگر هنوز در خواب هستند چه میکنند؟
1. ورزش میکنند. اگر شما هم مثل من بخواهید چندین فرد که به نظرتان موفق هستند را پیدا کنید و از آنها سوال کنید قبل از ساعت 8 چه میکنید؟، خواهید دید که اکثر آنها صبح خود را با ورزش کردن شروع میکنند. تمرینات صبحگاهی احتمال آسیبهای قلبی در یک روز طولانی در محل کار را از بین میبرد. افرادی که ورزش میکنند بدنی متناسب دارند و در ارتباط با دیگران موفقتر عمل میکنند. اگر شما هر روز صبح ورزش نمیکنید، حتما سعی کنید از فردا صبح 15 دقیقه زودتر از همیشه بیدار شوید و در این مدت ورزش کنید. ورزش صبحگاهی در زمان مشخصی از صبح به شما کمک میکند تا هر روز قبل از وقت ورزش خود بتوانید به راحتی از خواب بیدار شوید و برای شروع یک روز موفق آماده شوید.
2. برای روز خود برنامه ریزی میکنند. منظورم مرور کارهایی که قرار است در آن روز انجام دهند و اندیشیدن به اهداف است. هر روز صبح زمان خوبی برای اندیشیدن به فعالیتهایی است که قرار است در طول روز انجام شود. اولویت بندی کارها و تلاش برای داشتن جدول زمانی مناسب برای انجام کارها میتواند از هدر رفت وقت ما در طول روز جلوگیری کند. شاید بهتر باشد هر روز صبح برای خودتان لیستهای طلایی ایجاد کنید.
3. صبحانه سالم میل میکنند. افراد موفق با عجله درب کابینتها و یخچالها را باز نمیکنند و نیز با معده خالی صبح خود را شروع نمیکنند. آغاز صبح بدون خوردن صبحانه، مانع از فعالیت قدرتمند ذهنتان میشود. صبحانه نه تنها برای سلامت جسمی شما خوب است، بلکه میل کردن صبحانه با خانواده باعث نشاط شما نیز میشود. سعی کنید صبحانه را با آرامش میل کنید و در این مدت با همسر و فرزندان خود با مهربان صحبت کنید. صبحانه کامل کمک میکند تا همه روز را شاد باشید. پزشکها توصیه میکنند که هرگز خوردن صبحانه را فراموش نکنید.
4. نماز میخوانند. اندیشمندان مسلمان در مورد تاثیرات طلایی نماز صبح مقالات بسیاری نوشته اند. همینطور اندیشمندان غربی این روزها درباره مراقبه و تاثیر آن بر سلامت ذهنی ما صحبت میکنند. ارتباط با قدرتی مطلق و اندیشیدن به حضور خدایی مهربان و بزرگ در زندگی روزمره، به ما کمک میکند تا افسردگیها و اضطرابهای خود را برای موفقیت در زندگی روزانه پشت سربگذاریم. تنها با چند دقیقه راز و نیاز در پیشگاه خدای متعال، میتوان تفکر مثبتی در خود ایجاد کرد و نیز خلق و خوی بد را برای ارتباط بهتر با دیگران از خود دور کرد. پیامبر اسلام در رابطه با سحرخیزی میفرمایند: آفرین بر امت من برای سحرخیزی.
شما تا قبل از ساعت 8 صبح چه کارهایی انجام میدهید، که فکر میکنید در موفقیت شما تاثیرگذار است؟ خوشحال میشوم از دیدگاه دیگر دوستان عزیز نیز مطلع شوم.
Daashi
سلام
مقاله جالبی بود ولی بند چهارم تان خیلی کشکی بود. شما می دانید، همه می دانند که اگثر مدیدران موفق دنیا ، بلکه همه ی آن ها نامسلمانند و نمار نمی خوانند.
می دانیم که اگثر مدیران مسلمان، ناموفق هستند و نمونه خوب آن وضعیت مملکت خودمان است.
لطفا بحث های علمی را با سیایت بازی و پاچه خواری از نظام، آلوده و کثیف نکنید. شما نیازی به این کارها ندارید.
موفق باشید
mehrdad
دستتون درد نکنه خیلی جالب بود کلی خندیدم .
مینا
به نظر من هم اکثر مدیران و افراد موفق دنیا مسلمان که نیستند هیچ حتی به مسیح و بطور کلی دین باور درستی ندارند
به نظر من هم این سایت بجز چند مقاله نسبتا خوب عمل کرده و داره بسمت یه وب سایت نمونه علمی پیش میره پس سعی نکنید با مقالاتی که بیشتر جنبه خرافه گرایی داره کار و اعتبار الباقی نویسنده های سایت رو زیر سوال ببرید
hadi
با سلام ايراد شما به جا نيست . شايد اين صحبت که اکثر مديران موفق در دنيا نماز صبح نمي خوانند درست باشد ولي اين به معني اين نيست که موفقيتشان براي اين است که نماز نمي خوانند. البته اين افراد اغلب به ايده ها و افکارشان ايمان دارند و براي ان تلاش مي کنند . بنده معتقدم اگر اين افراد نماز مي خواندند موفقيت هاي بيشتري کسب مي کردند. و ما افراد با ايمان موفق کم نداريم. با سپاس
hadi
البته بايد موفق را تعريف کرد
مبارز زخمی
نماز می خانند؟!! خخخخخخخخخخ!!
کدوم یک از آدم های موفق در خارج از کشور نماز می خانند؟! جوک جدید بود؟! اگه اینطور هست ترجیح میدهم که ناموفق باشم!
live in love
وبه نظر من همیشه ناموفق میمونی.چطور میتونی اینطور به تعثیرات مدیتیشن اهانت کنی درحالی که نماز علاوه بر تمرکز ذهنی بر روحیات معنوی هم تعثیر گذاره؟!!!
فرزاد
به نظر من اینا نکته های کلیدی هستن
ولی هر کسی به طور متفاوت اونها رو انجام می ده.
فاطمه
جالبه اگه به دوستان بگویید نیم ساعت رقص در صبح و پارتی شبانه به موفقیتتان کمک میکنه مقاله تان بی نظیر و علمی میشه !!!!!!!!!!!!
نماز : “سیایت بازی و پاچه خواری از نظام”
نماز : “خرافه گرایی”
نماز : ” کلی خندیدن”
araz
javabe kameli bod.merci.nazare khode man avaz shod
عبدالله
من هم با نظر هادی جان موافقم ؛ باید دید موفقیت چیست و انسان موفق چه کسی است
مسلما یکی از جنبه های موفقیت ؛ جنبه مادی آنست اما این همه موفقیت نیست
انسانهایی که اعتقاد کاملی به خدا ؛ دین و دستورات آن ندارند نمی توانند همه پله های موفقیت را تا پایان طی کنند و سرانجام اکثر اعمال آنها در جهت اهداف
پوچ مادی و یا بهره کشی بیشتر از هم نوعان ضعیفتر قرار می گیرد
آريو
واقعا درسته ، مرسي از مطالب مفيدي كه ارائه مي ديد.
جواد
سلام من مطالبتان را خواندم خيلي خوب بود
روزبه
با سلام
نکاتی رو یاد اور شدید که تقریبا تمام بزرگان دنیا در طول تاریخ انجام دادن ولی برخی از دوستان مطلب رو سطحی خوندن و متوجه نشدن نماز خوندن هم یک نوع مراقبه هست که هر کس دیگه ای می تونه با زبان ، اعتقاد و دین خودش به نوعی دیگه انجامش بده.
پیروز باشید
تسنیم
موافقم…
حمید
مقاله ی مفیدی بود، استفاده کردم.
موفق باشید.
فاطمه
با سلام خدمت دوستان عزیز
مطالب مفیدی بود اما دوستانی که با گزینه ی نماز مخالفت یا موافقت کرده اند ، دوستان منظور از نماز آرامش و تمرکز پیدا کردن برای یک روز سراسر موفقیت است .حالا هر انسانی با توجه به انتخاب خودش راهی را برای این هدف انتخاب می کنه .به نظر من آزادی بیان و عقیده یعنی به آزادانه حرف خود را زدن بدون اینکه به عقاید دیگران توهین شود.
سرافراز باشید
فربد
انسان ها در هر دینی که باشند نماز می خوانند !چون نیار دارند ،نیاز دارند با شکر گزاری هر آنچه را دارند بیشتر و هر آنچه را که ندارند از کاينات به دست آورند .این در قانون جذب، راز شکر گذاری نام دارد.
تسنیم
تا حالا از خودمون پرسیدیم گاهی چقدر سطحی فکر میکنیم؟ بدبختانه بعضیا احساس میکنن با کوبوندن بقیه و اینکه با افتخار ابراز بکنن مثلا نماز نمیخونن یا … سطح بالای خودشونو نشون میدن در حالی که یه آدم بیطرف و منطقی خیلی زود متوجه میشه که مسئله نمازخوندن یا نخوندن نیس. مسئله فراتر از این حرفاست. *سپاس*
رویا
اگه انسان همیشه این احساس رو داشته باشه که تو یه کشتی وسط اقیانوسه و یدفه توفان وحشتناکی میاد و همه سرنشینان در حال غرق شدنن، اونجا به کی پناه میبره؟ کی رو صدا میزنه تا نجاتش بده ؟ چه مسلمون باشی چه نباشی ،اون لحظه حساس به باور قلبی میرسی که یه نیروی ما فوق بشر وجود داره که قادره این توفانو بخابونه و نجاتت بده . پس همیشه باید نماز خوند و شکرگزار خدا بود تا موقع توفان زندگی ، خدا صدامونو بشنوه و دستمونو بگیره . ( شکرگزاری مسلمونا نمازه و بقیه ادیان با زبان و ایمان قلبی و حتی شکرگزاری بعد و قبل غذا… ) . بیچاره و بدبخت اون بچه مسلمونیه که نه نماز میخونه نه به باور قلبی رسیده که خدایی هست و نه حتی با زبان میگه خدایا شکرت!
حسین
بهترین زمان برای زندگی کردن در طول روز ساعت 5 تا 9 صبح هست به نظر من و تجربه شخصی
محسن
باسلام وخداقوت به همه دوستان
ظاهرا مطالب ارائه شده جز مسئله نماز مورداتفاق همه بودکه می تواند راهی برای رسدن به موفقیت باشدولی دررابطه با مسئله نماز چند نظرتوسط دوستان ارائه شد
ازجمع بندی افرادی که ایراد نظرکردند چهارنظرکلی را می توان استخراج نمود:
1-کسانی که نماز رابه عنوان یک مسئله سیاسی مطرح می کنند و آن رانوعی پاچه خواری از نظام می دانستند. این دوست ما گزاره ها وارزشهای دینی رانیز درزمره مباحث علمی نمی دانند ، نتیجه این منطق فکری این می شود که مطلوبی راکه دنبال ان بودیم (راه رسیدن به موفقیت)را بیگانه از دین و ارزشهای دینی بدانیم .که البته برای کسانی که با مباحث علمی ودینی سروکاردارند بسیار شفاف و واضح است که بین دین وعلم هیچ تضادی نیست ایادین جز به منظور بیان حقایق هستی امده است واین نظریه ای است که دردوران رونسانس مطرح شد ودیگر مسئله ای است که به انحاء مختلف رد شد ه است .بنده به دوست عزیز پیشنهاد می کنم کمی دراین زمینه ازمنابع معتبرتحقیق کنند البته اگر دنبال حقند .
2- کسانی که هیچ گونه تلازمی بین نماز و موفقیت نمی دانند و تلازم بین آن دو را نوعی خرافه می دانند وحتی برای آنها خنده آوراست که بین این دو ارتباطی باشد.
3- کسانی که نماز رانوعی مراقبه وابزاری برای رسیدن به آرامش وتمرکزذهن و روح می دانند و به همین خاطر نیز نماز می خوانند.
4- کسانی که برای نماز ارزشی فراتر از مسئله موفقیت وعدم موفقیت درنظر گرفته اند
بنده به دوستان پیشنهاد می دهم اگرمی خواهند درفضای علمی بحث کنند و به ارزیابی مطالب ارائه شده توسط مسولین وب بپردازند ابتدائا جایگاه دین وگزاره های دینی را درمنظومه فکری خود درنظر بگیرند وبعد ابراز نظر کنند تا کسی به تحقیق این مسئله رابرای خود حل نکند دچار همین خطا می شود که یا نماز این فرمان الهی را مسئله سیاسی می داند ویا برای اومزحکه اور است ویا ان را نوعی ابزاری برای رسیدن به موفقیت می داند
دوستان عزیز خداوندبه انسان عقل داده تا بتواند خود راه حق وباطل راتشخیص دهد ودرجهت صحیح حرکت کند خودش فرموده« انا هدیناه السبیل اما شاکرا واما کفورا »خداوند به عنوان حقیقتی که دراین هستی به عنوان هستی بخش همه عوالم وجود وکسی که از هرموجودی بهتر آفریدگان خود رامی شناسد واز اسرار لایه های روح وجسم او آگاه است برای موفقیت او برنامه داده است. دوستان عزیز در عالمی زندگی می کنیم که درهرجهتی که بخواهیم حرکت کنیم چه حق وچه باطل امکان موفقیت برایمان هست که خود خداوند فرموده است من کان یرید العاجله وعجلنا له ….و لذا اگر نگاهمان محدود به دنیای فانی باشد موفقیت رانیز همان طور که دوستمان فرمودند فقط محدود به، بدست اوردن متاع دنیا می کنیم از هر طریقی باشدهرچند خداوند نپسندد.وکسانی که دردنیا خود راعبد ودربند خدا بدانند تمام تلاششان رامی کنند تا موفقیت خود را انچنانی تعریف کنند که خدا می پسندد.ولذا نماز از ان جهت که خالق هستی امربه ان فرموده برای او یک هدف محسوب می شود چون او به چیزی جز مطلوب مولا نمی اندیشد ،چنانچه موفق به انجام ان شود برایش موفقیت است
دوستان نماز هرچند راهی برای رسیدن به موفقیت های دنیایی است (به خاطر اثاری که خداوند دران قرار داده است هرچند علم محدود بشری به انها نرسد )ولی برای کسی که خود راعبد خدا بدان نماز خواندن درشرایطی که هزاران اسباب انحراف انسی وجنی وجود دارد ،خود یک موفقیت است
می بخشید اگر طولانی شد .
فاطمه
الان مشکل همتون حله…فقط همین نماز قابل هضم نیست…خاصیت انسانهای کوته بین هستش که فقط نوک انگشت رو می بینن….
live in love
سلام
اینکه شما میگید که مدیران موفق اعتقادی به دین ندارند و مسلمانان ناموفقند مثل مملکت خودمان و…تنها دو دلیل داره واون هم اینه که اکثر مسلمانانی که میفرمایید به درستی به دین عمل نمی کنند و فقط ظاهرا مسلمانند وهمچنین خداوند در قران کریم میفرماید: هر کس به قوانینی که من قرارداده ام عمل کند چه کافر وچه مسلمان موفق و پیروز خواهد شد.منظور از قوانین هم تنها قوانین اسلام نیست و چیز هایی از قبیل پشتکار و… هست که اگر دقت کنید میبینید که ملاک های موفقیت آن مدیران موفقی که اشاره کردید در اسلام هم بسیار تاکید شده است.
عارف سعادتي
من مطالب شما را خواندم خیلی عالی ممنونم از شما.
حسام
با سلام، واقعا خوب بود، یه چیزی میخوام اضافه کنم که اميدوارم حلالی برای رفع مشکل خيليا باشه، بنده چون سواد حوزوی دارم البته مهندس عمرانم،ولی تجربه کردم،میخوام یه ذکری از آیت الله بهجت براتون بگم که با عمل مدام به آن تاثیرشو تو زندگيتون تجربه میکنید، پنج ديقه قبل از اذان صبح تا پنج ديقه بعد از اذان،وقت گفتن این ذکر عظیم است، ابتدا چهارده مرتبه صلوات می فرستی، سپس چهل مرتبه میگویی : یا مولای یا صاحب الزمان ادرکني، سپس چهارده مرتبه دیگر صلوات، بعد اون حاجات خودرا از خدا بخواه اگرچه مشرف شدن به ساحت امام زمان عج الله باشه، منتها باید بدون شک انجام بدی، و ایمان داشته باشی که خدا هر لحظه می شنود صدای هر بنده ای را، به من عاجز نیز دعا بفرمائید،
علی
عالی بود دمتون گرم