پس از حملات روز چهارشنبه رژیم صهیونیستی به نوار غزه و کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از مردم بی‌گناه این منطقه، دوست ‌داران فلسطین و فلسطینیان در اقصی نقاط جهان بیش از 44 میلیون حمله را به سایت ‌های اینترنتی این رژیم صورت داده ‌اند. به استناد اذعان مقامات دولتی اسرائیل، در یک هفته گذشته سایت ‌های دولتی این رژیم با حملات گسترده ‌ای روبرو شده‌ اند که موجب شده حالت فوق ‌العاده اعلام شود.

به گزارش رویترز، وزیر دارایی این رژیم با تایید موفقیت آمیز بودن تعدادی از این حملات از برشمردن نام وب سایت ‌های مذبور استنکاف کرد. وی همچنین تاکید کرد که این وب سایت ‌ها پس از ده دقیقه اشکال در خدمت ‌رسانی، مجدداً فعال شده ‌اند. وی همچنین اذعان کرد که وب سایت ‌های دولتی این رژیم روزانه با صدها حمله اینترنتی دست و پنجه نرم می‌کنند.

گفتنی است تعداد حملات صورت گرفته بیشتر معطوف به سایت ‌های وزارت دفاع و نیروهای نظامی رژیم صهیونیستی بوده و سایت ریاست جمهوری این رژیم نیز بیش از 10 میلیون حمله را متحمل شده است، در حالی که وزارت امور خارجه با 7 میلیون و نخست وزیری با 3 میلیون مورد در رده ‌های بعدی قرار دارند.

سخنگوی وزارت دارایی رژیم اشغالگر قدس در نشست خبری خود تاکید کرد در حالی که وب سایت‌ های دولتی از سوی کاربران در اقصی نقاط جهان مورد حمله قرار گرفته ‌اند، بیشترین مورد از حملات به کاربران ساکن در فلسطین اشغالی و نواحی جغرافیایی نزدیک آن محدود می ‌شود. گفتنی است، این رژیم برای مقابله با سیل حملات اینترنتی ناچار به اعلام وضع اضطراری شده است.

از این گذشته در حوزه شبکه ‌های اجتماعی به خصوص سایت ‌هایی نظیر فیس ‌بوک و توئیتر نیز شاهد بالا گرفتن دعوای لفظی کاربران هر دو طرف درگیر هستیم. به گونه‌ ای که دامنه‌ ی حملات را از حوزه‌ ی نظامی به حوزه ‌ی فناوری کشانده و اهمیت بستر اینترنت را در جنگ ‌های آینده به خوبی نشان می ‌دهد.

بدین ترتیب جنگ‌ های آینده را می‌توان در سه حوزه مهم تاثیر‌گذار تعریف کرد؛ نخست عملیات فیزیکی و نظامی که زیرساخت‌ های آن در اغلب کشورهای اندیشه شده است. دوم حوزه شبکه ‌های اجتماعی یعنی سایت ‌هایی نظیر فیس ‌بوک، گوگل‌پلاس، توئیتر و غیره؛ و سوم جنگ سایبری که عبارتست از حمله به وب سایت ‌های دولتی در درجه اول و سپس سایر وب سایت‌ های مالی، تجاری و سیستم بانک ‌داری.

امیدواریم متخصصان آی ‌تی کشور عزیزمان ایران نیز با بالا بردن امنیت سایت‌ های دولتی و زیرساخت‌ های مخابراتی، خود را برای حملات سایبری آینده‌ ی دشمنان آماده کرده و توان بالای ایرانیان را در این حوزه نیز به رخ جهانیان بکشانند. از طرف دیگر از مدیران سایت‌ های اینترنتی ایرانی نیز انتظار می‌رود با ارتقای توانمندی‌ های ایمنی و فنی، نماینده‌ ی خوبی برای کشورمان در عرصه‌ ی بی‌کران وب جهان گستر باشند، انشاالله.