بنا به نتایج تحقیق جدیدی که توسط دانشگاه ایالتی فلوریدا صورت گرفته است و دن فالک مدیریت آن را بر عهده داشته، مشخص شده که «قشر پیشین مغز آلبرت اینشتین بر خلاف مغز بسیاری از ما، بسیار فوق‌العاده بوده است.»

مغز اینشتین

این محقق اذعان می‌کند که: «قشر پیشین مغز آلبرت اینشتین آنچنان خاص بوده که وی آن همه از خود قابلیت‌های علمی نشان می‌داد.»

فالک در ادامه می‌افزاید: «گرچه اندازه کلی و شکل نامتقارن مغز این دانشمند بزرگ عصر حاضر در حد طبیعی بوده است، اما بخش‌هایی از مغز او نظیر موتور اولیه، بخش آهیانه، گیجگاهی و قشر پس‌سری‌اش بسیار حائز اهمیت است.»

نتایج نهایی این تحقیق در قالب مقاله‌ای با عنوان «توصیف و تشریح قشر مغزی آلبرت اینشتین به همراه تحلیل عکس‌های منتشر نشده» خواهد بود که جمعه آتی در ژورنال مغز منتشر خواهد شد.

گفتنی است، پس از مرگ اینشتین در سال 1955 میلادی، مغزش از سر جدا شده و از زوایای مختلف مورد عکسبردای مخصوص قرار گرفت. متاسفانه بسیاری از عکس‌های مهم آن برای بیش از 55 سال گم شده تلقی می‌شدند.

با این وجود 14 عدد از تصاویر پیشتر منتشر نشده ی مغز اینشتین اخیراً توسط موزه‌ی ملی سلامتی و طب در سیلور اسپرینگ در قالب برنامه‌ی وقفی ویژه‌ای رونمایی شد.

جالب است بدانید پس از عکسبرداری از بافت مغز آلبرت اینشتین، آن را به 240 قسمت تقسیم کرده و برای تحلیل به دانشکده‌ی پزشکی دانشگاه پرینستون واقع در ایالت نیوجرسی اهدا شد. گرچه هنوز اطلاعی از دیگر بخش‌های مغز این دانشمند بزرگ نداریم.